www.pluswarszawa.pl Strona główna Forum Radia Plus Warszawa - strona główna Radio Plus Warszawa - Forum Dyskusyjne Strona Główna Radio Plus Warszawa - Forum Dyskusyjne
Forum Radia Plus Warszawa

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
komisja hahazardowa i Sobiesiak
Autor Wiadomość
Przemek-W. 

Wysłany: 2010-02-18, 12:23   komisja hahazardowa i Sobiesiak

Byłem w szoku jak komisja hahazardowa przesłuchiwała Sobiesiaka Ryszarda.
Już myślałem że rozpędzi tą całą komisję za to że śmiała go wezwać na jakieś haha przesłuchanie, albo przejdzie się do sejmu i spoliczkuje szefa opozycji za to że śmiał podsłuchiwać jego prywatne biznesowe rozmowy z chłopakami na posyłki Rysiem, Zbysiem i innymi.
Na szczęście nie doszło do tego. Ulgę widziałem nawet na twarzy herr Sekuły, który wydawał się być kapkę przestraszony tonem wkurzonego pana Sobiesiaka uczciwego przedsiębiorcy.

Mąż stanu Leszek Miller z zadowoleniem i satysfakcją przyjął zaproszenie od wysokiej komisji hahazardowej. Na tę okazję przygotował specjalnie kilka dykteryjek i żarcików które rzucił kiedy największa liczba kamer robiła zbliżenie na jego wypielęgnowaną twarz byłego aparatczyka. Przez około tydzień pracował nad swoim show, nad dykcją i zabójczym spojrzeniem.

Przemysław Gosiewski vel puchatek który kroczył korytarzem do sali kolumnowej zapewnił towarzyszącym mu dziennikarzom że z radością odpowie na wszystkie pytania komisji. W myślach zaś dodał. Cholera mogłem wziąć ze sobą harmonijkę ustną

Poziom: 16 HP   3%   16/556
   MP   100%   265/265
   EXP   25%   10/39
anka_es 
obserwator

Wspólnota: ludzka
Wysłany: 2010-02-20, 20:38   

:D no cóż - jaka komisja takie przesłuchania

Poziom: 37 HP   11%   445/4047
   MP   100%   1932/1932
   EXP   29%   43/144
Przemek-W. 

Wysłany: 2010-02-22, 17:10   

:grin: fajnie że cię rozbawiłem

Poziom: 16 HP   3%   16/556
   MP   100%   265/265
   EXP   25%   10/39
Pan Janek 

Wysłany: 2010-03-22, 19:12   

Żądam poważnego traktowania Pana Sobiesiaka. To poważny biznesmen, człowiek tworzący nowe miejsca pracy z myślą o ludziach. Co prawda krew nie woda i nawet tak szlachetnej personie zdarzyć się może niekulturalny sposób uzewnętrznienia emocji, ale cóż... wszyscy jesteśmy niedoskonali. A poza tym wszyscy wiedzą, że Magda mnie kocha i że to ja miałem losować kulki w losowaniach Dużego Lotka :lol: Już prawie ustaliłem to na jednym z cmentarnych spotkań byznesowych :(

Poziom: 12 HP   4%   12/319
   MP   100%   152/152
   EXP   25%   7/27
Odpowiedz do tematu