szamanie, utrzymanie radia w sieci kosztuje, a firma Alfanet która udostępnia swoje serwery streamingowe do przekazu, nie robi tego za darmo, już działa, więc może...
nr. konta jest na stronie.
_________________ "Lecz jeśli sól utraci swój smak, czymże ją posolić ? " (Mt 5,13)
Mieszkam dość daleko od Warszawy. Radia Plus słucham bez problemów ale tylko do godziny 17 - potem cały czas przerywa - kilka sekund audycji, kilkanaście minut przerwy. Macie jakieś pomysły czemu tak się dzieje? Czy to problem mój (mojego łącza internetowego) czy nadajników radiowych?
Mieszkam dość daleko od Warszawy. Radia Plus słucham bez problemów ale tylko do godziny 17 - potem cały czas przerywa - kilka sekund audycji, kilkanaście minut przerwy. Macie jakieś pomysły czemu tak się dzieje? Czy to problem mój (mojego łącza internetowego) czy nadajników radiowych?
Mam podobnie - u mnie z kolei działa dopiero od około północy
mam ustawione na routerze przekierowanie portów - zarówno TCP jak i UDP dla obu kanałów i oba się zachowują jak napisałem powyżej.
wszystkie inne radia internetowe działają bez najmniejszych problemów.
Jakiś pomysł?
Bardzo proszę przy zgłaszaniu problemu z odsłuchem radia przez internet podawać providera i prędkośc swojego łącza.
Za jakim pośrednictwem łączycie sie z internetem. Czy jest to TPSa, Netia itp.
Pracujemy nad rozwiązaniem problemu związanego z przerwami emisji internetowej.
Problem leży poza naszym radiem, niemniej szukamy możliwości jego rozwiązania.
Witam
Ze słuchaniem radia przez internet nie mam na szczęście już problemu ale od kilku dni nie działa kanał RSS. Czy to jakaś chwilowa awaria? Pojawiają się komunikaty tego typu
Fatal error: Cannot re-assign $this in /podcast/audycje/pod100.php on line 8
Fatal error: Cannot re-assign $this in /rss/rjozef.php on line 28