www.pluswarszawa.pl Strona główna Forum Radia Plus Warszawa - strona główna Radio Plus Warszawa - Forum Dyskusyjne Strona Główna Radio Plus Warszawa - Forum Dyskusyjne
Forum Radia Plus Warszawa

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: anka_es
2009-08-17, 19:30
Teorie spiskowe a niniejsze forum
Autor Wiadomość
HANS KLOSS 
CzarnyZiutek

Wysłany: 2009-08-17, 10:30   

zuziapaw napisał/a:
Że niby pogardliwy stosunek do innych osób

fajny napisał/a:
A czy jest oszustem? Może i jest

Bezbłędna logika może jest trolem ale atakuje naszych wrogów(popiera nasze stanowisko) więc dzięki temu jest w porządku.

Poziom: 16 HP   1%   5/556
   MP   100%   265/265
   EXP   43%   17/39
Zibi 

Wspólnota: droga do wiary
Wysłany: 2009-08-17, 12:42   

A nie prościej ogłosić grubą kreskę i zapomnieć o wcześniejszych swarach i osądach?

Poziom: 16 HP   3%   16/556
   MP   100%   265/265
   EXP   28%   11/39
Agnieszek:) 

Wysłany: 2009-08-17, 12:54   

Jak historia pokazuje "gruba kreska" jeszcze niczego nigdy nie załatwiła. Przeciwnie pozwoliła umocnić się bezkarności - co doskonale widać także na tym forum.

Kolejny przykład - w chwilę potem, gdy Pan Janek napisał w tym wątku post pełen obraźliwych ocen pod moim adresem i gdy ja wypunktowawszy 4 czy 5 zapisów regulaminu, które zostały w ten sposób złamane, poprosiłam modraację o reakcję na takie zachowanie - Pani Moderator ponownie przepadła jak kamień w wodę. Oczywiście, to jak zwykle, w takich sytuacjach , "czysty przypadek" :lol: :lol: :lol:

Na efekty długo nie trzeba było czekać. Pan Janek zbluzgał z kolei Hansa Klossa, a w Shoutboxie znowu zanosi się na awanturę.. :mad:

Poziom: 43 HP   21%   1292/6154
   MP   36%   1077/2938
   EXP   33%   66/195
Zibi 

Wysłany: 2009-08-17, 14:09   

Agnieszko- nie zapominaj że Hans wyzywa Janka permanentnie od trolli, co jest równe bluźnierstwu. Bo jeżeli nie jest...?
Acha! I od idiotów - Bo czymże jest stwierdzenie, że jest"niespełna rozumu"?
Ostatnio zmieniony przez Zibi 2009-08-17, 14:19, w całości zmieniany 1 raz  

MP   100%   265/265
   EXP   28%   11/39
Pan Janek 

Wysłany: 2009-08-17, 14:16   

Zibi napisał/a:
Agnieszko- nie zapominaj że Hans wyzywa Janka permanentnie od trolli, co jest równe bluźnierstwu. Bo jeżeli nie jest...?

I tak nie jest źle. Przecież mogłem zostać oskarżony o rozbijanie małżeństwa ( jak wieść gminna niesie, był tu takowy przypadek :shock: - ciekawym ile w tym prawdy ) :lol: . Z dwojga złego wolę być nazywany trollem niż niszczycielem związków małżeńskich :lol: . Niech sobie piszą co chcą... Nie przemogą ;) .

[ Dodano: 2009-08-17, 14:33 ]
Zibi napisał/a:
A nie prościej ogłosić grubą kreskę i zapomnieć o wcześniejszych swarach i osądach?

A może jakieś inne określenie? To kojarzy mi się z jakimś zgniłym kompromisem tudzież oszustwem ;) .

Poziom: 12 HP   4%   12/319
   MP   100%   152/152
   EXP   25%   7/27
Agnieszek:) 

Wysłany: 2009-08-17, 14:34   

Zibi napisał/a:
Acha! I od idiotów - Bo czymże jest stwierdzenie, że jest"niespełna rozumu"?

Zbyszku, Pan Janek obraża tutejszych forumowiczów , oszukuje-logując się pod kolejnym nickiem,wkleja wielokrotnie tą samą wypowiedź, usiłuje na różne sposoby wszcząć awanturę (choćby przez różne obrzydliwe insynuacje) - co to jest jak nie trollowanie..?
Dziwi mnie, że nie widzisz w powyższych zachowaniach niczego dziwnego - a oskarżasz osobę, która wobec nich protestuje.. :shock:

Poziom: 43 HP   21%   1292/6154
   MP   36%   1077/2938
   EXP   33%   66/195
fajny 

Wysłany: 2009-08-17, 15:13   

HANS KLOSS napisał/a:
zuziapaw napisał/a:
Że niby pogardliwy stosunek do innych osób

fajny napisał/a:
A czy jest oszustem? Może i jest

Bezbłędna logika może jest trolem ale atakuje naszych wrogów(popiera nasze stanowisko) więc dzięki temu jest w porządku.
Interesujące domniemania. Ja bynajmniej nie czuję, bym miał tu wrogów. Jedynie nie zgadzam sie na pewne zachowania.

[ Dodano: 2009-08-17, 15:32 ]
Wyedytowane w związku ze słuszną sugestią Zibiego.
Ostatnio zmieniony przez fajny 2009-08-17, 16:21, w całości zmieniany 1 raz  

Poziom: 6 HP   0%   0/104
   MP   100%   49/49
   EXP   92%   13/14
Zibi 

Wysłany: 2009-08-17, 16:08   

Cytat:
"Zbyszku, Pan Janek obraża tutejszych forumowiczów , oszukuje-logując się pod kolejnym nickiem,wkleja wielokrotnie tą samą wypowiedź, usiłuje na różne sposoby wszcząć awanturę (choćby przez różne obrzydliwe insynuacje) - co to jest jak nie trollowanie..?
Dziwi mnie, że nie widzisz w powyższych zachowaniach niczego dziwnego - a oskarżasz osobę, która wobec nich protestuje..

Przecież nikogo nie oskarżam. Ani nie bronie. Stwierdziłem tylko że Hans również "ubliża" P. Jankowi od trolli i idiotów. W odpowiedzi na twój post:
Cytat:
kolejny przykład - w chwilę potem, gdy Pan Janek napisał w tym wątku post pełen obraźliwych ocen pod moim adresem i gdy ja wypunktowawszy 4 czy 5 zapisów regulaminu, które zostały w ten sposób złamane, poprosiłam modraację o reakcję na takie zachowanie - Pani Moderator ponownie przepadła jak kamień w wodę. Oczywiście, to jak zwykle, w takich sytuacjach , "czysty przypadek" :lol: :lol: :lol:
Na efekty długo nie trzeba było czekać. Pan Janek zbluzgał z kolei Hansa Klossa, a w Shoutboxie znowu zanosi się na awanturę.. :mad:

Uważam, że obaj panowie zachowuje się podobnie, z tym że Hans traktuje to śmiertelnie poważnie a Janek dowcipnie.
Nie mnie rozstrzygać i oceniać. - Nie chcę w wasze spory się mieszać.
Tylko chodzi mi o jednakowe traktowanie dyskutantów.

[ Dodano: 2009-08-17, 16:13 ]
Fajny, ale my tu nie dyskutujemy o innych forach - tylko o Forum Radia Józef. A tu nie zauważyłem, by Agnieszek działała pod rożnymi nickami. Chyba że sugerujesz że ona i Hans to ta sama osoba, ale ja nie mam możliwości sprawdzić. Ty również. Tylko moderacja, a skoro ona nic nie mówi na ten temat, to może lepiej nie sugerować?

MP   100%   265/265
   EXP   28%   11/39
anka_es 
obserwator

Wspólnota: ludzka
Wysłany: 2009-08-17, 16:26   

rozumiem że rzucanie kamieniami jest frajdą dla niektórych, proponuję przerzucić się na inny sport

Poziom: 37 HP   11%   445/4047
   MP   100%   1932/1932
   EXP   29%   43/144
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi